Naturelle Boutique is in Antwerpen exclusieve verdeler van onderstaande merken.
Franck Herval

Verschillende stijlen en invloeden worden gecombineerd tot een veelzijdige en afwisselende collectie waaruit je je individuele stijl kiest. Handgemaakte stukken met natuurelementen. Frans merk dat internationaal verdeeld wordt, doch exclusiviteit garandeert naar regio toe. Voor het atelier Franck Herval leeft het juweel samen met de vrouw die het draagt, het volgt zijn gemoedstoestand, zijn verlangens, daarom maken ze graag stukken met gevarieerde stijlen, die mixen en combineren met elkaar. Maar je moet je afvragen hoe deze mooie woorden de stijl van onze sieraden beïnvloeden? Franck Herval-juwelen spelen op een slimme balans tussen finesse, elegantie en een kleurrijk universum dat de creaties veel frisheid bezorgt.

Naturelle Boutique verdeelt dit merk als enige in Antwerpen!

Lucuix Jonas

Handgemaakte juwelen op basis van nieuwe, creatieve concepten. Centraal staat kwaliteit, design en innovatie. Natuurlijke elementen, geometrische vormen, stenen, kristal, zijn vaak gebruikte materialen. Naturelle Boutique verdeelt dit merk als enige in België!

Nature Bijoux

Als specialist in kostuumjuwelen heeft het atelier een unieke knowhow in het maken en ontwikkelen van natuurlijke sieraden voor meer dan 30 jaar. Ze richten zich tot “ontdekkingsreizigers” op zoek naar iets meer originele, nieuwsgierige nieuwe creatieve uitingen met het verlangen en de behoefte om meer betekenis te geven aan hun klanten en meer persoonlijkheid aan hun stijl.
Het merk onderhoudt van nature een intieme en spontane relatie met de natuur. De naam van het bedrijf, de gebruikte materialen, de creativiteit van de collecties, de intrinsieke waarden en de geest van het merk vinden hun oorsprong in de natuur om ons heen.

Naturelle Boutique verdeelt dit merk als enige in Antwerpen!

Ori Tao

Ori Tao-sieraden zullen vrouwen aanspreken die op zoek zijn naar een balans tussen stijl en comfort. Moderne, eigentijdse en verfijnde lijnen. ORI TAO garnituren zijn een weerspiegeling van een zekere vrijheid van meningsuiting. De makers van Ori Tao bewerken metaal in al zijn vormen: gehamerd, gegraveerd, gebeiteld, gevouwen … Een unieke knowhow die wordt versterkt door de bijdrage van materialen (leer, parel, hout) voor een vleugje originaliteit.

Naturelle Boutique verdeelt dit merk als enige in Antwerpen!

Zag Bijoux Paris

Zag Bijoux staat voor minimalisme en eenvoud. Alle sieraden zijn gemaakt handgemaakt in Parijs van hoogwaardig roestvrijstaal afgewerkt met zilver, rosé gouden of gouden plating.

Roestvrijstaal heeft als kwaliteit dat het antiallergisch is (uiteraard ook nikkel- en loodvrij). Ontworpen door Michèle, een Parijse ontwerper met Chinese oorsprong, werd het merk geboren tussen haar twee oorsprongen. Parijs voor creatie en China voor zijn materialen en productie.
Zag is het eerste merk dat geïnnoveerde sieraden heeft gemaakt met chirurgisch staal.
Als pionier in dit onveranderlijke en anti-allergische materiaal heeft ze al meer dan 20 jaar vooruitgang geboekt met haar gebruik, vandaar haar perfecte beheersing van de creatie.

Kettingen, chokers, armbanden, oorbellen je kan het zo gek niet bedenken

Een garantie van 2 jaar wordt geboden op alle items. 

Blow Bijoux

Handgemaakte sieraden uit Gerona Spanje. Gebruik van natuurlijke materialen in samenspraak met zilver worden deze sieraden statement bijoux’s

Bad Ass Braclets

Wat in 2015 begon als een hobby voor Jeroen is ondertussen uitgegroeid naar een bloeiend bedrijfje gerund door twee broers in Tilburg NL.

Bij ons kan u terecht voor een groot deel van hun handgemaakte collectie en vind u niet wat u aanspreekt kunnen we samen een oplossing zoeken en wordt dit met veel plezier door hen vervaardigd.

Bud to Rose

Bud to Rose gebruikt naast stainless steel collectie 4 metaalkleuren; zilver ,goud, rosé en gun Metal.
De gebruikte plattings zijn van hoge kwaliteit en dikte en hierdoor beter bestand tegen slijtage. Nikkelvrij en anti-allergisch.
Ontwerpster Camille Diddi Nihlen.